Waarom zou ik betalen voor software?

Software bedrijven hebben geld nodig om investeringen te kunnen doen in de ontwikkeling van nieuwe software. Daar komt bij dat indien u niet in het bezit bent van een geldige software licentie voor ieder geinstaleerd programma u bij een kontrole van de Bussiness Software Aliance (BSA) een fikse boete kunt krijgen. Daarna moet u de software alsnog aanschaffen.

Waarom Retail? Oem is toch goedkoper?

Inderdaad, Oem software is stukken goedkoper. Bedenk wel dat Microsoft en andere software producenten Oem versies in het leven hebben geroepen om bij nieuwe hardware te leveren. Microsoft geeft dan ook geen support op een Oem versie. U kunt bij ons wel Oem versies aanschaffen, wij gaan er van uit dat u zich houdt aan de regels en deze software gebruikt volgens de regels van de producent. Doet u dit niet, dan zijn wij daar niet aansprakelijk voor.

Zijn alle prijzen inclusief of exclusief BTW?

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW en exclusief € 10,00 BTW verzendkosten.

Ik ben op zoek naar software maar het staat niet op de site, kunt u dit wel leveren?
De produkten op de site zijn vrijwel allemaal afkomstig uit failissementspartijen en overstock. Wij bieden dus aan wat ons in partijen wordt aangeboden. Het kan dus best zijn dat wij niet aanbieden wat u nodig heeft. Neemt u gerust kontakt met ons op, waarschijnlijk kunnen wij toch nog iets voor u betekenen!

Kan ik de bestelling ook afhalen?

Nee, wij zijn een postorderbedrijf. Afhalen is niet mogelijk.Wij versturen met de PTT, indien u wilt verstrekken wij het trackingnummer zodat u via www.postplaza.nl kan zien waar uw zending zich op dit moment bevindt.

Als ik een Engelse versie van een softwarepakket koop, mag ik dan Nederlands installeren?
Ja, dat mag. Mits het een retailpakket betreft. Bij Oem mag het alleen als het op het pakket staat aangegeven. Bij sommige Oem pakketten is aangegeven dat Nederlands, Frans of Engels mag worden geinstaleerd.

Hoelang duurt het voordat ik mijn bestelling in huis heb?

Indien u gebruik heeft gemaakt van Rabo direkt betalen, Creditcard, WWW-Bon, rembours of ABN-Amro E-wallet en het produkt is op voorraad wordt het dezelfde dag nog verzonden (mits voor 15.00 besteld). Bij vooruit betaling en automatische incasso wordt het verzonden zodra het geld ontvangen is.

Wat gebeurt er met mijn email adres en mijn kontakt gegevens?

Alle gegevens worden met de uiterste zorg behandeld en niet aan derden verstrekt. Uw gegevens worden slechts gebruikt voor het versturen van uw goederen, u op de hoogte te houden van orderstatus of een aanbieding te doen. Indien u van ons een aanbieding ontvangt en u wilt dit in de toekomst niet meer dan kunt u zich afmelden door een mail te sturen naar [email protected] met als onderwerp afmelden.